Prezentarea firmei

S.C. AUTO MONDOSTAR MOBIL S.R.L. a fost fondata in 1997, cu 100% capital privat. Echipa foarte tanara este mereu specializata in tehnologiile moderne si in procedurile de asigurare a calitatii pe care le aplicam.
Activitatea departamentelor companiei este divizata in doua directii complementare:

    1. Sectia de injectie plastic (marci complexe pentru industria auto, electrotehnica si bunuri de larg consum cu greutate de maximum 400g). Sectia are in dotare 6 masini de injectie, avand o forta de 50 pana la 250tf. Firma are o vechime considerabila in productia de piese si accesorii auto. Utilajele performante permit realizarea unui spectru larg de produse(ambalaje, piese de schimb, jucarii etc.)

    2. Productie Matrite
    Departamentul de productie matrite are in dotare masini unelte conventionale, CNC si masini de electroeroziune CHARMILLES TEHNOLOGIES, cu care putem realiza profile foarte complexe.
    Matritele sunt intretinute in ateliere proprii, acestora aducandu-li-se in permanenta imbunatatiri functionale.

La cererea clientului putem oferi solutia completa pentru realizarea unui nou produs.

Pentru imbunatatirea continua a calitatii produselor se efectueaza atat controlul permanent al proceselor tehnologice, cat si testari si incercari pentru materii prime si produsele finite.

Politica in domeniul calitatii face parte integranta din politica generala a firmei noastre si mobilizeaza intregul personal sa se concentreze pe calitatea produselor furnizate in vederea indeplinirii tuturor exigentelor, precum si a cerintelor legale in vigoare.